Rådets uddeling af

Sønderborg Musikpris

2006-2018

Siden 2006 har rådet uddelt Musikprisen årligt til mindst 2 ildsjæle, som har været med til at styrke musiklivet i Sønderborg. Det foregik første gang på Alsion, hvor der uddeltes 4 priser.


I 10 år er prisoverrækkelsen foregået på Sønderborghus, med 2 priser årligt;

en publikumspris og en prisvinder valgt af Musikrådet. Hvert år deles den samlede sum på 30.000,-kr. mellem prisvinderne.


Prisuddelingen har været festaftener med masser af musikalsk underholdning, og de senere år har Art Ensemble Syd fungeret som bærende element aftenen igennem.


I år 2018 sætter Sønderborg Musikråd særlig fokus på unge talenter i kommunen.  Prisuddelingen bliver i år lidt anderledes idet de heldige vindere modtager prisen der hvor de virker.Sønderborg Musikpris er med til at stimulere musiklivet i Sønderborg og omegn ved at anerkende den store indsats der gøres hver eneste dag af mange ildsjæle i hele kommunen, af både amatører og professionelle og voksne og unge.

Sønderborg Musikpris 2017

Se billederne nedenfor fra prisfesten 2017, hvor Sønderborg Garden og Poul og Bente/Musik med Mere blev de glade modtagere af årets musikpris.


Læs også JydskeVestkystens artikel om prisuddelingen: Musikpar fik årets musikpris

Sønderborg Musikråd

Musikaktørernes Talerør


Besøg også vores facebookside, eller klik ind på Sønderborg Kommunes digitale platform for kulturaktører og eventmagere, "Kulturelle arrangementer og events.


Kontakt os:


Formand

Anne Agerskov

anneagerskov@msn.com

+45 60942758

© Copyright. All Rights Reserved.

Mød bestyrelsen


Vi holder til på Sønderborghus, hvor Sønderborg Musikråds bestyrelse mødes første mandag i måneden kl. 14.30.