Se billeder fra uddelingen i 2018

i galleriet nedenunder

Sønderborg Musikråd uddeler Sønderborg Musikpris for 12.år i trækSønderborg Musikpris er en pris der støtter mennesker der har gjort, og gør en særlig indsats for det musikalske liv i vores kommune.


Prisen skal støtte og fordre det fortsatte virke for den enkelte person eller forening - og gives til ildsjæle indenfor musiklivet, om dette er en udøver, iværksætter, pædagog eller ihærdig ung musikelev i starten af sin musikalske rejse.I 2018 blev prisen uddelt til to forskellige modtagere i hver deres kategoriFørste modtager blev MA og MGK på Musikskolen Sønderborg, der med deres store engagement både på det musiske og sociale plan imponerer, skaber et helt specielt fællesskab, og kreerer mindeværdige oplevelser for publikum.Anden modtager blev Adam Lasthein Poulsen, musiklærer på Idrætshøjskolen i Sønderborg. En passioneret, musikalsk og engageret drivkraft, der sørger for musikalske oplevelser ikke kun indenfor egne rækker, men også deler ud af sit engagement og kunnen på Jazzklubben, events på Sønderborghus og Stafet for Livet.


Begge modtagere er hædret med en pengepris på 15.000 kr. og glasfigur.

Af tidligere modtagere kan nævnes:

Sønderborg Garden, Karen Andersen, Jesper Hindø, Sønderjysk Pigekor, Helge Granum, Junior Ferreira, Børge Larsen og Leo Petersen.

Sønderborg Musikråd

Musikaktørernes Talerør


Besøg også vores facebookside, eller klik ind på Sønderborg Kommunes digitale platform for kulturaktører og eventmagere, "Kulturelle arrangementer og events.


Kontakt os:


Formand

Anne Agerskov

anneagerskov@msn.com

+45 60942758

© Copyright. All Rights Reserved.

Mød bestyrelsen


Vi holder til på Sønderborghus, hvor Sønderborg Musikråds bestyrelse mødes første mandag i måneden kl. 14.30.